• Vandaag besteld, donderdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Pluche schommelpaard

Een pluche schommelpaard is niet alleen om mee te knuffelen, maar vooral om op te schommelen. Een pluche schommelpaard is verkrijgbaar in allerlei modellen. 

Onze services

  • Vandaag besteld, donderdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Ruim aanbod

Vanaf 9 maanden

Een pluche schommelpaard is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden á 1 jaar. Rond deze leeftijd krijgen jonge kinderen wat meer gevoel voor evenwicht en stabiliteit. Een schommelpaard daagt ze uit om dit gevoel verder te ontwikkelen. Juist door het heen en weer bewegen, wordt het evenwichtsgevoel getraind. Daarnaast staat dit schommelen natuurlijk garant voor eindeloos veel plezier.

Knuffelen en schommelen

Een schommelpaard van pluche is multifunctioneel, het kan namelijk gebruikt worden voor het schommelen en voor het knuffelen. Uitgebreid knuffelen met een schommeldier spreekt veel kinderen aan. Daarnaast is een pluche schommelpaard prachtig vormgegeven. Deze schommelpaarden staan dan ook schitterend in iedere (kinder)kamer.

Verschillende modellen

In onze webshop vindt u pluche schommelpaard modellen van meer dan 5 verschillende merken. Enkele bekende merken zijn Bandits & Angels, Nattou en Teddykompaniet. Stuk voor stuk bieden deze merken prachtige modellen aan. Modellen met een uistekende prijs-kwaliteitsverhouding. Juist het hoge knuffelgehalte aan deze schommelpaarden maakt deze modellen enorm populair. Een pluche schommelpaard is dan ook een prachtig geschenk voor ieder kind.\

Diverse vormen

Wij beschikken over een uitgebreid aanbod met pluche exemplaren. Kiest u voor een traditioneel hobbelpaard model? Of gaat u liever voor één van de andere leuke dieren? Er zijn veel verschillende schommelpaard modellen en het merdendeel is neutraal van kleur. Bent u op zoek naar een model voor een jongen of meisje? Sommige pluche schommelpaard modellen zijn voorzien van een accent blauw of roze. Dit maakt deze uitvoeringen extra leuk en speciaal geschikt voor een jongen of meisje. Omdat wij zo'n ruim aanbod hebben, is er altijd wel een passend pluche schommelpaard te vinden.

Snelle levering

Als grootse online shop van België is de keuze bij ons enorm. Omdat wij een ruime voorraad hebben, kunnen wij direct het pluche schommelpaard van uw keuze verzenden. Doorgaans mag u uw bestelling de volgende dag thuis verwachten. Vanzelfsprekend met volledige garantie en service.

Keuze maken

Om het u gemakkelijker te maken tot een keuze te komen, kunt u op onze website schommelpaarden selecteren op merk en/of op prijscategorie. Door hierin een selectie te maken, filteren wij automatisch de schommelpaarden die niet aan uw wensen voldoen eruit. Over blijven de schommelpaarden die aansluiten bij uw voorkeur. U kunt uw favoriete pluche schommelpaard selecteren en eenvoudige en snel online bestellen. Wenst u toch liever advies te krijgen? Schroom dan niet om ons te bellen of te mailen. Met een heel team van specialisten staan wij u graag te woord en helpen wij u het perfecte schommelpaard te selecteren. Bekijk hieronder ons ruime aanbod met pluche schommelpaard modellen en kies uw favoriete schommelpaard. U kunt het model van uw keuze eenvoudig en snel online bestellen. Wacht niet langer en bestel vandaag nog het pluche schommelpaard van uw keuze.

Bekijk ook: -pluche hobbelpaard -hobbelpaard met geluid -schommelpaard met geluid

© 2024 Schommelpaard.be is onderdeel van XLShop