• Vandaag besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Houten hobbelpaard

Op een houten hobbelpaard leert uw kind goed het evenwicht te bewaren. Een houten hobbelpaard met een veiligheidsbeugel is aan te raden voor jonge kinderen.

Onze services

  • Vandaag besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Groot assortiment

Wij beschikken over een ruim aanbod van houten hobbelpaarden. Onze houten hobbelpaarden worden in diverse kleuren geleverd waaronder roze en wit.

Natuurlijk speelgoed

Een houten hobbelpaard heeft vaak een authentieke uitstraling. Hout is een natuurlijk product en spreekt tot de verbeelding. Over het algemeen zijn de houten hobbelpaard modellen uit ons assortiment gemaakt van beukenhout en al dan niet voorzien van een gekleurde laag verf. Hierdoor is er veel keuze en is er voor zowel jongens als meisjes wel een passend model te vinden.

Evenwicht ontwikkelen

Een houten hobbelpaard is geweldig speelgoed voor kinderen. In combinatie met een veiligheidsbeugel kunnen kinderen al vrij snel gebruik maken van het schommelpaard. Heerlijk hobbelen en schommelen kan op een houten hobbelpaard. Kinderen kunnen hierdoor op een speelse manier het gevoel voor evenwicht en balans trainen. Daarnaast is het schommelen op zich zelf voor jonge kinderen een hele uitdaging en brengt het daardoor veel speelplezier met zich mee.

Diverse modellen

In totaal bieden wij meer dan 15 verschillende soorten houten hobbelpaard modellen aan. Bij ons kunt u deze modellen vinden van bekende merken zoals Pintoy, Jip, Vilac en Pinolino. Er zijn veel schommelpaard modellen in neutrale kleuren verkrijg baar. Daarnaast kunt u bij ons ook een houten hobbelpaard speciaal voor een jongen of speciaal voor een meisje vinden. Deze hobbelpaarden hebben vaak blauwe, of juist roze, accenten. Dankzij dit ruime aanbod is er voor iedereen wel een passend houten hobbelpaard te vinden. 

Verschillende vormen

Schommelpaard.be heeft verschillende soorten houten hobbelpaard modellen in het assortiment opgenomen. U kunt bij ons klassiek vormgegeven hobbelpaarden vinden maar ook bijzondere trendy modellen. Daarnaast zijn er ook schommelpaard uitvoeringen die niet de vorm van een paard hebben. Leuk voor iedereen die op zoek is naar een unieke variant van een houten hobbelpaard.

Prachtig presentje

Een houten hobbelpaard staat prachtig in iedere (kinder)kamer. Ook wordt een schommelpaard veel gegeven als kraam presentje. Verras de (aanstaande)ouders met een prachtig houten hobbelpaard. Dit paard staat niet alleen prachtig in iedere kamer maar staat ook garant voor veel schommel plezier.

Online bestellen

Wel houten hobbelpaard is uw favoriet? Bekijk hieronder ons ruime aanbod en bestel het schommelpaard van uw keuze snel en gemakkelijk online. Wij hebben een ruime voorraad en vandaag bestel betekent doorgaans morgen in huis. Vanzelfsprekend met behoud van volledige garantie en service. Wacht niet langer en bestel het houten hobbelpaard van uw keuze vandaag nog in onze online shop.

© 2024 Schommelpaard.be is onderdeel van XLShop