• Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Schommelpaard met geluid

Een schommelpaard met geluid geeft de beleving van kinderen tijdens het schommelen een extra dimensie mee. Niet al dit soort speelgoed biedt de mogelijkheid van schommelen en geluid maken, maar uiteraard heeft Schommelpaard.be een aantal schitterende modellen beschikbaar in de vorm van een schommelpaard met geluid, zodat er genoeg keuze wordt geboden. 

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Ruim aanbod

Bij het zoeken naar een schommelpaard met geluid kan de voorkeur bestaan dat er sprake is van een realistische weergave van een echt paard. Dat is natuurlijk ook meteen authentiek, want een schommelpaard dat niet op een paard lijkt, kan ook met de benaming hobbeldier of hobbelspeelgoed worden aangeduid. Bij Schommelpaard.be bieden wij u de gelegenheid om een schommelpaard met geluid te kopen die ook in het model van een paard is ontwikkeld en zelfs nog echter lijkt door de aanwezigheid van stijgbeugels en een zadel. Het leuke van de modellen die geluid kunnen maken, is dat uw kind zelf een actie moet uitvoeren. Het geluid van hinniken of galopperen, komt namelijk niet voort uit het hobbelen, maar doordat er in de oren van het paard geknepen wordt. Bandits & Angels is een merk dat deze modellen in diverse uitvoeringen heeft ontwikkeld.

U hoeft uiteraard niet de keuze te maken voor een schommelpaard met geluid in het model van een paard, want ons aanbod is veel groter en biedt ook andere hobbeldieren met geluid aan. Bijvoorbeeld van het merk Knuffeltoys dat uiteenlopende dieren als thema gebruikt voor de ontwikkeling van schommeldieren met geluid. Zo kunt u met uw eigen voorkeur voor een ander dier dan een standaard schommelpaard met geluid rekening houden. Het speelgoed is overigens al geschikt voor kinderen in de leeftijd vanaf 1 jaar. U kunt het aanbod bekijken en bij ieder schommelpaard met geluid een toelichting vinden op de eigenschappen. De specifieke kenmerken worden bovendien in een opsomming weergegeven. Uw kind zal vanaf het eerste moment enorm veel plezier beleven aan een schommelpaard met geluid en telkens weer verrast zijn door het geluid dat het speelgoed voortbrengt als er in de oren wordt geknepen. 

Contact

Schommelpaard.be
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0031 541 870156
Contact
Facebook

© 2023 Schommelpaard.be is onderdeel van XLShop