• Voor 21:30u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Nattou hobbelpaard

Een Nattou hobbelpaard staat niet alleen garant voor urenlang speelplezier, maar ook voor de knuffelbaarheid. Dat is namelijk een van de bijzondere kenmerken van een Nattou hobbelpaard. Uiteraard hebben wij de leukste modellen van dit merk opgenomen in de collectie van Schommelpaard.be en kunt u op uw gemak een keuze maken. Wij leveren uit voorraad.

Onze services

  • Voor 21:30u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Ruim aanbod

Een Nattou hobbelpaard wordt gemaakt materialen die duurzaam zijn, maar die tegelijkertijd ook zacht en knuffelbaar of aaibaar zijn. Dat is ook meteen te herkennen in de verschillende uitvoeringen, want het onderstel is gemaakt van hout en het schommeldeel bestaat grotendeels uit pluche dat heerlijk zacht aanvoelt. Uw kind kan heerlijk lang schommelen om daarna nog even met het Nattou hobbelpaard te knuffelen. De hobbelpaarden van dit merk dat al decennia actief is op de markt van zacht, aaibaar en duurzaam speelgoed voldoen uiteraard aan de Europese normen voor kwaliteit en veiligheid. Het zitje is stevig en biedt alle ruimte voor uw kind om veilig te schommelen. Als uw kindje nog erg jong is, dan is het mogelijk om uw kind in het begin vast te zetten met het veiligheidsriempje. Een schommelpaard van dit merk is namelijk al geschikt voor kinderen vanaf 10 maanden tot ongeveer een leeftijd van 36 maanden.

Een Nattou hobbelpaard heeft zoals gezegd een hoog knuffelgehalte en het leuke is dat u bij Schommelpaard.be rekening kunt houden met de voorkeur voor een lievelingsdier. Dieren vormen namelijk het thema van de verschillende uitvoeringen, zodat u de keuze kunt laten vallen op een schommelpaard van Nattou in de vorm van een konijn, maar ook de keuze kunt maken voor een Nattou hobbelpaard in de vorm van een ezel of een egel Of wat te denken van een hert, giraffe, hond of Zebra? Wij hebben voor u een overzicht samengesteld met alle hobbelpaarden van Nattou die Schommelpaard.be in het assortiment heeft opgenomen. U kunt de afbeeldingen bekijken en de specificaties doornemen. Bij het maken van een keuze kunt u eventueel ook nog met de voorkeur voor een kleur of kleurencombinatie rekening houden om zo het leukste Nattou hobbelpaard te bestellen. 

© 2023 Schommelpaard.be is onderdeel van XLShop