• Voor 21:30u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Hobbelpaard Nattou

Een hobbelpaard Nattou is een van de populaire merken schommelpaarden die u kunt vinden in het aanbod van Schommelpaard.be. Uren speelplezier staat garant als u de keuze maakt voor een hobbelpaard Nattou uit onze gevarieerde collectie. U kunt uit meerdere modellen een keuze maken die uit voorraad leverbaar zijn en al binnen een dag kunnen worden bezorgd.

Onze services

  • Voor 21:30u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Ruim aanbod

Baby’s en peuters gaan in de ontwikkeling snel vooruit en dat betekent dat er steeds ander speelgoed op een bepaalde leeftijdsfase kan worden afgestemd. Een hobbelpaard Nattou is een voorbeeld van speelgoed, waar de jongste kinderen steeds weer plezier aan bleven. Nattou is een merk dat zich al sinds 1998 richt op het ontwikkelen van speelgoed dat uit duurzame materialen en uit aaibare stoffen bestaat. Op basis van dit concept worden er ook hobbelpaarden ontworpen en ontwikkeld die aaibaar en knuffelbaar zijn. Uw kind kan dan ook heerlijk knuffelen en daarnaast schommelen. Alle ontwerpen worden geproduceerd volgens de in Europa gangbare kwaliteits- en veiligheidsnormen. Het is niet voor niets dat dit speelgoedmerk in meer dan 35 landen op de wereld actief is en steeds weer innovatie weet te koppelen aan kwaliteit. Dat geldt ook voor de hobbelpaarden van Nattou die in verschillende uitvoeringen bij Schommelpaard.be beschikbaar zijn.

In ons aanbod vindt u altijd de gelegenheid om een hobbelpaard Nattou in het leukste model uit te zoeken. Dieren van pluche die aaibaar zijn en op een houten onderstel zijn gemonteerd, vormen steeds weer het thema. Het materiaal is zacht, maar het is voor uw kind ook heerlijk om lekker zacht te schommelen in een van de hobbeldieren van dit kwaliteitsmerk. Zo kunt u de keuze maken voor een leuke schommelhond, maar kunt u uw kind ook laten schommelen in een hobbelpaard in de vorm van een egel, zebra, konijn, giraffe, ezel of hert. U kunt op basis van uw voorkeur voor een lievelingsdier of bijvoorbeeld op basis van de kleur een keuze maken voor het leukste hobbelpaard Nattou. De aanbevolen leeftijd is 1 jaar, maar deze selectie is al geschikt voor kinderen vanaf een leeftijd van 10 maanden tot een leeftijd van ongeveer 36 maanden. 

© 2023 Schommelpaard.be is onderdeel van XLShop